التسجيلالتعليمـــاتالمجموعاتالتقويممشاركات اليومالبحث


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه .





 
  
  

 
 رقم المشاركة : ( 1 )
عدد المساهمات : 62

تاريخ التسجيل : 09/11/2015

ضع إعلانك هنا

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو



الفطيرة باللحمة

العجينة للفطيرة الواحدة:
2 كوب دقيق
2 معلقة صغيرة خميرة فورية أو قطعة خميرة بيرة بحجم عين الجمل
2 معلقة صغيرة سكر
1 معلقة صغيرة ملح
كوب لبن دافئ للعجن
2 معلقة صغيرة زيت نباتى
نحط المكونات كلها ع بعضها ونعجن ونسيبها تستريح وتخمر ف مكان دافئ
الحشو: زى ما تحبى ممكن لحمة مفرومة معصجة او فراخ

...فراخ مخلية قطع ومتبلة ملح وفلفل وبصل بودر وثوم بودر وجوزة الطيب ومعلقتين زيت ومعلقة خل
وبعدين شوحتها ف مكعبين زبدة ومعاها بصل جوانح وفلفل شرائح وملح وفلفل
...أو لحمة مفرومة عصجتها بصل وفلفل مقطع صغير خالص شوحته بزيت مع اللحمة المفرومة ومعلقة صلصة كبيرة وطماطم مقطعة صغير وملح وفلفل وجوزة الطيب
نقسم العجينة جزئين
نفرد جزء من العجينة ونحطه ف صينية مدهونة زيت ونحط عليها الحشو
أنا حطيت معاها شرائح جبنة رومى
وبعدين نفرد الجزء الثانى ونحطه ع الوش
حطيت ع وشها جبنة شيدر ودخلتها الفرن ع حرارة 160 من 15 ل 20 دقيقة أو لحد ماتلاقى العجينة استوت
طلعتها م الفرن وغطيت وشها بالجبنة الموتزريلا وفتحت الشواية عليها دقايق كدة وطفيت . وبالف هنا ليكم









استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة



*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===*

 
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

© phpBB | انشاء منتدى مجاني | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | إتصل بنا | التبليغ عن محتوى مخالف | مدونة مجانية