التسجيلالتعليمـــاتالمجموعاتالتقويممشاركات اليومالبحث


أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا. كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه .





 
  
  

 
 رقم المشاركة : ( 1 )
عدد المساهمات : 62

تاريخ التسجيل : 09/11/2015

ضع إعلانك هنا

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو



نا كنت عملت بيتزا يوم الجمعة الى فاتت وانا بحضر مكوناتها بتاعت العجينة كلنا ماشاء الله عارفينها لقيت بنتى بتقولى ماما هقولك على سر خطير عرفته من واحدة صاحبتى اخوها بيشتغل فى احدى محلات البتزا الكبيرة و المشهورة و بيشوف الشيف و هو بيحضر العجينة
المهم قالتلى حطى يا ماما سفن اب فى العجينة
انا عملت كدهمستفاجأة ازاى انا مش سمعت عن الحكاية دى قبل كده
يابنتى العجينة هتبوظ قالت لى لا حزينة
و اتصلت بصاحبتها و سالت اخوها قالى يا طنط حطى نص كوب سفن على المقدار بتاعك هو كان 5 كوبايات دقيق و ما تخافيش دى طريقة علشان تخلى البتزا طرية و ماتنشفش
و اتكلت على الله و حطيت السفن اب بس خلى بالكم ما يكونش ساقع يعنى كان بدرجة حرارة الغرفة و كملت بماية دافية زى ما احنا عارفين
و ما اقولوكوش على طعامة و هششان و خفة قوام البتزا كانت بصراحة روعة و طعم تانى غير كل مرةواوموافقةانتصرنابرافوبتمنى تجربوها و لو عجبتكم الفكرة ادعولى مش طالبة غير دعوة بصلاح حال اولادى و نجاحهم






استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة



*=== (( ما يلفظ من قول إلا لديه رقيب عتيد )) ===*

 
تعليمات المشاركة
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

© phpBB | Ahlamontada.com | الإعلاميات و الأنترنت | تطوير المواقع | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | إتصل بنا | التبليغ عن محتوى مخالف | انشئ مدونة مجانيا